Beste heer, mevrouw,

Graag vragen wij U aandacht om de geplande levering soepel te laten verlopen.

1. Ter Voorbereiding op de levering:

De gewenste kamer moet voldoende ruimte hebben voor eventuele montage van de betreffende goederen.

De goederen moeten de gewenste kamer kunnen bereiken: verwijder breekbare huisraad zoals fotolijsten, schilderijen, vazen e.d. die de doorgang zouden kunnen belemmeren. 

Mocht u een kwetsbare vloer of muur hebben, probeer deze dan af te dekken en/of onze monteurs hierover te verwittigen. 

Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schades vanaf de eerste ingang. Mocht u twijfelen over de wijze waarop de goederen de gewenste kamer bereiken, dan vragen wij u dringend contact op te nemen.

Als de monteurs tot de conclusie komen dat de afleversituatie onverantwoord is dan zullen zij dat met u bespreken om tot de beste oplossing te komen. 

Mocht er een verhuislift nodig zijn, dan zal er een nieuwe afspraak volgen, nadat de kosten met u zijn besproken.

2. Betalingsmogelijkheden: 

De betaling moet geheel voldaan zijn voor of tijdens levering. Mocht de betaling al geheel voldaan zijn of heeft u met de verkoper een andere regeling besproken, dan zijn deze betalingsmogelijkheden niet voor u van toepassing.

U kunt op verschillende manieren betalen. De meest veilige en makkelijkste manier:

iDeal, u vind de link in de eerder verstuurde email, maar u kunt ook vragen aan de monteurs als ze zo bellen of bij u binnenkomen om een SMS te sturen met de iDeal link.

Overschrijving vooraf (voor levering dient dat controleerbaar op de bank of girorekening te staan). U dient een kopie van de afschrijving klaar te leggen voor de monteurs of deze voor levering per email te sturen naar: financieel@montrieurs.nl. U vindt de IBAN op de orderbevestiging van onze opdrachtgever.

Via de mobiele pinautomaat bij levering van uw bestelling. (Er is een individueel bepaalde limiet voor uw pinbetaling. Informeer daarvoor bij uw bank. Bij de meeste banken is de limiet een bedrag van € 2500,00. Deze limiet kunt u in overleg met de bank (tijdelijk) laten verhogen.)

Tevens kan er natuurlijk gecombineerd worden betaald met alle bovenstaande opties als mogelijkheden.

Wij nemen liever geen contante betalingen aan, dus doe dit alleen als bovenstaande echt niet mogelijk is. Wij nemen geen briefjes aan van 500 euro.

Mocht de betaling al geheel voldaan zijn of heeft u met de verkoper een andere regeling besproken, dan zijn deze betalingsmogelijkheden niet voor u van toepassing.

Wilt u de monteur(s) extra belonen, dat kan ook per pin.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u direct telefonisch contact opnemen met de planning op telefoonnummer: 088-6668743 (of 088-MONTRIEURS) vanuit België 015-140779 of per email: planning@montrieurs.nl

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Montrieurs maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.