Van aanlevering tot meubelbezorging en meubelmontage, Montrieurs ontzorgt.

Bij Montrieurs Meubelbezorging zijn we trots om een complete logistieke dienstverlening aan te bieden voor de hoogstaande bezorging van meubelen, kasten en slaapsystemen. Onze monteurs hebben één belangrijk doel voor ogen: een tevreden klant.

Voor al onze opdrachtgevers voorzien wij in het volledige logistieke proces. Dit omvat onder andere de ontvangst van goederen in een van onze magazijnen, controle van de producten, tijdelijke opslag, het plannen van afspraken met klanten, levering aan de klant, eventuele montage bij de klant, afrekening van openstaande orderbedragen en uitgebreide after-sales ondersteuning. We zorgen er tevens voor dat alle
verpakkingsmaterialen gescheiden worden verwerkt en gerecycled. Via onze online portal kunt u altijd en overal de status van uw bestellingen raadplegen, 24/7.

Een krachtig familiebedrijf

Bij Montrieurs Meubelbezorging streven we naar perfectie en bieden we een echte white glove service. Onze communicatie is volledig gericht op de behoeften van de klant en wordt altijd met een glimlach verzorgd. We onderscheiden ons door een strakke en neutrale uitstraling, het gebruik van moderne transportmiddelen, uniforme bedrijfskleding, efficiënt gereedschap en medewerkers die in topconditie verkeren. Al onze processen zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor we ons weten te onderscheiden van andere bezorgdiensten. Montrieurs is een krachtig familiebedrijf.

White glove service met een glimlach

Hoe kunnen we u van dienst zijn?
Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Direct contact

Van aanlevering tot bezorging en montage, Montrieurs neemt u alle zorgen uit handen.

Wij zijn dé complete logistieke dienstverlener in Nederland en België. En met grote zorgvuldigheid leveren en monteren wij het interieur bij de consument thuis. Die specifieke aandacht ziet u terug op alle vlakken; mooie transportmiddelen, effectief gereedschap, medewerkers in topconditie en alle processen perfect op elkaar afgestemd. Uw klanten zijn onze zorg.

Vakkundig personeel.

Onze monteurs krijgen diverse trainingen. Hierbij richten wij ons op drie categorieën van trainingen: technische trainingen, commerciële trainingen en bovenal communicatieve trainingen. Deze laatste achten wij ook van groot belang. Buiten het technische en commerciële aspect van een levering dient de communicatie tot in de puntjes goed te zijn.

Verschillende locaties.

Door onze verschillende locaties in Rijswijk, Venlo, Sneek en Mechelen (BE) bestrijken we heel de Benelux. Meer informatie over onze lokaties vind u op onze contactpagina

Montrieurs maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.