Van aanlevering, slaapkamermontage en
meubelbezorging, Montrieurs ontzorgt.

Bij Montrieurs slaapkamermontage zijn we trots om sinds 1998 een complete logistieke dienstverlening te bieden voor de hoogstaande montage van meubelen, kasten en slaapsystemen. Onze toegewijde monteurs hebben één belangrijk doel voor ogen: een tevreden klant.

Vanaf het moment van aanlevering tot aan de montage bij de klant fungeren wij als het verlengstuk van onze opdrachtgevers. Bij Montrieurs slaapkamermontage voorzien we in het volledige logistieke proces. Dit omvat onder andere de ontvangst van goederen in ons magazijn, controle van de producten, tijdelijke opslag, het plannen van afspraken met klanten, levering aan de klant, vakkundige montage, eventuele afrekening van openstaande orderbedragen en uitgebreide after-sales diensten. We zorgen er tevens voor dat alle verpakkingsmaterialen gescheiden worden verwerkt en gerecycled. Via onze online portal kunt u altijd en overal de status van uw bestellingen raadplegen, 24/7.

Een krachtig familiebedrijf

Bij Montrieurs slaapkamermontage streven we naar perfectie en bieden we een echte white glove service. Onze communicatie is volledig gericht op de behoeften van de klant en wordt altijd met een glimlach verzorgd. We onderscheiden ons door een strakke en neutrale uitstraling, het gebruik van hoogwaardige transportmiddelen, uniforme bedrijfskleding, efficiënt gereedschap en medewerkers die in topconditie verkeren. Al onze processen zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor we ons weten te onderscheiden van andere monteurs. Montrieurs is een krachtig familiebedrijf.

Slaapkamermontage

White glove service met een glimlach

Hoe kunnen we u van dienst zijn?
Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Direct contact

1. U plaatst als opdrachtgever uw order eenvoudig online met De Web App van Montrieurs.

Speciaal ontwikkeld om opdrachtgever en klant van de juiste informatie te voorzien. Tevens zijn er diverse mogelijkheden om uw software te koppelen aan onze Web App.

2. Het aanleveren, aannemen en controleren van de goederen gebeurt in onze moderne distributiecentra.

De goederen worden opgeslagen en gecontroleerd door onze getrainde medewerkers. Vanuit onze distributiecentra bieden wij landelijke dekking voor levering in Nederland, België en West-Duitsland. Tevens leveren wij op aanvraag door geheel Europa.

3. Uit naam van de opdrachtgever bellen we de klant. Een fijn gesprek resulteert in een heldere afspraak met een goede tijdsindicatie.

De klant is bepalend in het maken van een efficiënte route. We bevestigen tevens alle afspraken per email naar klant en opdrachtgever.

4. Na het verzamelen van de orders, wordt de rit compleet geladen en nogmaals gecontroleerd.

De goederen worden met zorg geladen en professioneel vast gezet zodat de goederen in perfecte staat bij de klant kunnen worden geleverd.

5. Montrieurs beschikt over een zeer modern wagenpark.

Zo komen we niet alleen verzorgd bij uw klant aan de deur, maar garanderen wij ook dat uw goederen op tijd geleverd worden. We kiezen ook op het gebied van mobiliteit voor duurzame oplossingen, met een lage uitstoot en hoge betrouwbaarheid.

6. Tijdens de rit wordt uw klant 15 minuten van te voren geïnformeerd over de bezorgtijd.

Zo denken we mee met u en uw klanten. Een klant hoeft dus niet op ons te wachten. Door een strak tijdsslot en telefonisch contact voor aankomst is uw klant perfect op de hoogte.

7. Het bezorgen en het installeren van de producten gebeurt met de grootste zorg en kwaliteit.

Wij beschikken over kundig personeel en het juiste gereedschap. We zorgen uiteraard voor de juiste bescherming voor de producten. We dragen zorg voor een schadevrije installatie zodat de klant optimaal kan genieten van zijn/haar aankoop.

8. Voor de financiële afhandeling hebben we mobiele betaalautomaten.

Tevens gebruiken we onze Web App om opdrachtgever en klant van de juiste informatie te voorzien op een heldere moderne wijze. Zo is alle informatie voor iedereen beschikbaar en altijd up to date.

Montrieurs maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.