Van aanlevering tot bezorging en montage,
Montrieurs neemt u alle zorgen uit handen.

Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt voor een hoogstaande montage van meubelen, kast- en slaapsystemen. Onze monteurs hebben één belangrijk doel voor ogen en dat is een tevreden klant, wij zorgen voor onze klant.

De installatie en levering zijn tot in de puntjes geregeld. De communicatie is klantgericht en altijd met een glimlach. Door een strakke en neutrale uitstraling met mooie transportmiddelen, universele bedrijfskleding, effectief gereedschap, medewerkers in top conditie en alle processen perfect op elkaar afgestemd, weten wij ons te onderscheiden. Het verschil tussen monteurs en monteurs van Montrieurs.

1. U plaatst als opdrachtgever uw order eenvoudig online met De Web App van Montrieurs.

Speciaal ontwikkeld om opdrachtgever en klant van de juiste informatie te voorzien. Tevens zijn er diverse mogelijkheden om uw software te koppelen aan onze Web App.

2. Het aanleveren, aannemen en controleren van de goederen gebeurt in onze moderne distributiecentra.

De goederen worden opgeslagen en gecontroleerd door onze getrainde medewerkers. Vanuit onze distributiecentra bieden wij landelijke dekking voor levering in Nederland, België en West-Duitsland. Tevens leveren wij op aanvraag door geheel Europa.

3. Uit naam van de opdrachtgever bellen we de klant op. Een fijn gesprek resulteert in een heldere afspraak met een goede tijdsindicatie.

De klant is bepalend in het maken van een efficiënte route. We bevestigen tevens alle afspraken per email naar klant en opdrachtgever.

4. Na het verzamelen van de orders worden alle ritten compleet geladen en nogmaals gecontroleerd.

De goederen worden met zorg geladen en professioneel vast gezet zodat de goederen in perfecte staat bij de klant kunnen worden geleverd.

5. Montrieurs beschikt over een zeer modern wagenpark.

Zo komen we niet alleen verzorgd bij uw klant aan de deur, maar garanderen wij ook dat uw goederen op tijd geleverd worden. We kiezen ook op het gebied van mobiliteit voor duurzame oplossingen, met een lage uitstoot en hoge betrouwbaarheid.

6. Tijdens de rit wordt uw klant 15 minuten van te voren geïnformeerd over de bezorgtijd.

Op deze manier denken we mee met u en uw klanten. Door een strak tijdsslot en telefonisch contact voor aankomst is uw klant perfect op de hoogte.

7. We werken met vakmensen.

Onze mensen weten alles van uw product en zijn opgeleid om uw klant op een representatieve en servicegerichte manier te benaderen. We stellen alles in het werk om te doen wat wij beloven: wij zorgen voor de klant.

8. Het bezorgen en het installeren van de producten doen wij met de grootste zorg en kwaliteit.

Wij beschikken over kundig personeel en het juiste gereedschap. We zorgen uiteraard voor de juiste bescherming van de producten. We dragen zorg voor een schadevrije installatie zodat de klant optimaal kan genieten van zijn/haar aankoop.

9. We zorgen voor de juiste bescherming voor de producten en adviezen voor onderhoud.

We beantwoorden alle vragen en wensen van de klant en nemen wanneer nodig contact op met de opdrachtgever. Onze monteurs zijn bekend met alle merken en zorgen ervoor dat de klant langdurig van zijn/haar aankoop kan genieten.

10. Voor de financiële afhandeling werken we met iDeal en hebben we mobiele betaalautomaten.

Tevens gebruiken we onze Web App om opdrachtgever en klant van de juiste informatie te voorzien op een heldere moderne wijze. Zo is alle informatie voor iedereen beschikbaar en altijd up to date.