Van aanlevering, meubelmontage en
meubelbezorging, Montrieurs ontzorgt.

Bij Montrieurs meubelmontage zijn we trots om sinds 1998 een complete logistieke dienstverlening te bieden voor de hoogstaande montage van meubelen, kasten en slaapsystemen. Onze toegewijde monteurs hebben één belangrijk doel voor ogen: een tevreden klant.

Vanaf het moment van aanlevering tot aan de montage bij de klant fungeren wij als het verlengstuk van onze opdrachtgevers. Bij Montrieurs meubelmontage voorzien we in het volledige logistieke proces. Dit omvat onder andere de ontvangst van goederen in ons magazijn, controle van de producten, tijdelijke opslag, het plannen van afspraken met klanten, levering aan de klant, vakkundige montage, eventuele afrekening van openstaande orderbedragen en uitgebreide after-sales diensten. We zorgen er tevens voor dat alle verpakkingsmaterialen gescheiden worden verwerkt en gerecycled. Via onze online portal kunt u altijd en overal de status van uw bestellingen raadplegen, 24/7.

Een krachtig familiebedrijf

Bij Montrieurs meubelmontage streven we naar perfectie en bieden we een echte white glove service. Onze communicatie is volledig gericht op de behoeften van de klant en wordt altijd met een glimlach verzorgd. We onderscheiden ons door een strakke en neutrale uitstraling, het gebruik van hoogwaardige transportmiddelen, uniforme bedrijfskleding, efficiënt gereedschap en medewerkers die in topconditie verkeren. Al onze processen zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor we ons weten te onderscheiden van andere monteurs. Montrieurs is een krachtig familiebedrijf.

Slaapkamermontage

White glove service met een glimlach

Hoe kunnen we u van dienst zijn?
Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Direct contact

Van aanlevering tot bezorging en montage, Montrieurs neemt u alle zorgen uit handen.

Wij zijn dé complete logistieke dienstverlener in Nederland en België. En met grote zorgvuldigheid leveren en monteren wij het interieur bij de consument thuis. Die specifieke aandacht ziet u terug op alle vlakken; mooie transportmiddelen, effectief gereedschap, medewerkers in topconditie en alle processen perfect op elkaar afgestemd. Uw klanten zijn onze zorg.

Vakkundig personeel.

Onze monteurs krijgen diverse trainingen. Hierbij richten wij ons op drie categorieën van trainingen: technische trainingen, commerciële trainingen en bovenal communicatieve trainingen. Deze laatste achten wij ook van groot belang. Buiten het technische en commerciële aspect van een levering dient de communicatie tot in de puntjes goed te zijn.

Verschillende locaties.

Door onze verschillende locaties in Rijswijk, Venlo, Sneek en Mechelen (BE) bestrijken we heel de Benelux. Meer informatie over onze lokaties vind u op onze contactpagina

Montrieurs maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.