Positieve goeie organisatie, leuk werk. Het wagenpark is optimaal, je werkt met goed gereedschap en er is goede begeleiding voor nieuw personeel. Het werk is zeer afwisselend bij diverse klanten en verschillende soorten meubels.

Het werk is leuk omdat elke dag weer anders is en soms weer een nieuwe uitdaging. Ik werk hier nu meer dan 11 jaar en zelfs ik leer nog elke dag van nieuwe producten. Je hebt ook een leuke band met je collega’s die je ook via de telefoon om raad kan vragen als je er een keer niet uitkomt. En op de vrijdag middag komen we bijeen om de week te sluiten met een hapje en een drankje 😎.

Het leuke aan het werken bij Montrieurs vind ik dat ik mijn plan skills kwijt kan. Zowel op mijn werk als privé regel ik graag alles tot in de puntjes, zoals de tripjes naar mijn favoriete vakantieland, Italië. Ik verzorg kantoor vogel Montie met veel plezier, net als mijn twee katten thuis. 

Wat het werken voor mij leuk maakt? Ik vind het echt top om goed werk voor mensen te leveren en mensen blij te maken met hun nieuwe bed/product. Daarbij ook nog de afwisseling in het werk, zoals onderweg zijn. Dit houdt het wel werk leuk en kan ik mijn energie er goed in kwijt, net zoals in mijn sport freerunnen.