Het werk is heel afwisselend door het klantcontact, waarbij je genoeg mensenkennis op doet.

Ik werk al meer dan 10 jaar bij Montrieurs, ik ben hier destijds via mijn moeder terecht gekomen. Inmiddels heb ik al vele miljoenen stappen op de teller, want in de loods sta je nooit stil! De reuring in het werk maakt het na al die jaren nog uitdagend.

Als HR-medewerker bij Montrieurs ervaar ik veel afwisseling in het werk en is er ruimte voor eigen inbreng, hierdoor kan ik mij blijven ontwikkelen. De ene dag heb ik een video gesprek met een sollicitant en de andere dag ben ik druk met de bestellingen van de werkkleding voor het gehele team. Mocht je bij ons komen werken, dan kan je bij mij terecht voor vragen over je loonstroken, kleding of om even te kletsen ;-).

Ik ben tevreden over hoe betrokken ze zijn als werkgever, er is goede begeleiding en je krijgt rustig de tijd om te leren.

Ik werk al sinds 2015 bij Montrieurs, want je hebt leuke collega’s, het is een gezellige groep. Ik ervaar veel vrijheid tijdens het werk, je ziet mooie plekken en werkt met mooie producten. Ook de secundaire voorwaarden zitten goed, zoals het fietsplan bijvoorbeeld!

Je hebt veel persoonlijk contact en goede secundaire voorwaarden. Het is ook fijn dat je in mooie bussen mag rijden, daar ben ik trots op, het is luxe werk!

Bij Montrieurs zijn ze goed voor het personeel, elke vrijdag een borrel, er is een fysiotherapeut beschikbaar en je kan sporten in de sportschool op de zaak.

Positieve goeie organisatie, leuk werk. Het wagenpark is optimaal, je werkt met goed gereedschap en er is goede begeleiding voor nieuw personeel. Het werk is zeer afwisselend bij diverse klanten en verschillende soorten meubels.

Het werk is leuk omdat elke dag weer anders is en soms weer een nieuwe uitdaging. Ik werk hier nu meer dan 11 jaar en zelfs ik leer nog elke dag van nieuwe producten. Je hebt ook een leuke band met je collega’s die je ook via de telefoon om raad kan vragen als je er een keer niet uitkomt. En op de vrijdag middag komen we bijeen om de week te sluiten met een hapje en een drankje.

Het leuke aan het werken bij Montrieurs vind ik dat ik mijn plan skills kwijt kan. Zowel op mijn werk als privé regel ik graag alles tot in de puntjes, zoals de tripjes naar mijn favoriete vakantieland, Italië. Ik spreek dagelijks heel veel verschillende mensen, ik probeer ze altijd zo goed mogelijk te helpen om zo optimaal de levering tegemoet te gaan. Daarnaast verzorg ik kantoor vogel Montie met veel plezier, net als mijn twee katten thuis.