Maatregelen m.b.t. het coronavirus

Beste heer, mevrouw,

Hierbij maatregelen die we per direct hebben doorgevoerd om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

We stellen alles in het werk een veilige werkomgeving te houden voor U en onze medewerkers. We  volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt in dat we op dit moment de goederen kunnen uitleveren. Wel hebben we aangescherpte voorwaarden opgesteld in het belang van U als onze medewerkers.
* Was de handen regelmatig met zeep, minimaal 20 seconden
* Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
* Gebruik papieren zakdoekjes

De volgende maatregelen gelden specifiek tijdens de levering:
* We geven momenteel geen hand meer bij aankomst of vertrek. Een vriendelijke knik is ons beleefde alternatief. Kunt u voor ons de deur(en) openen, zodat onze monteurs minder deurklinken hoeven beet te pakken.
* Wilt u een gepaste afstand bewaren tot onze monteurs, minimaal 1,5 meter. Als de monteurs in de (slaap)kamer aan het monteren zijn, wilt u dan in een andere ruimte wachten tot de installatie gereed is.
* Monteurs hebben anti bacteriƫle handgel in de auto. Het kan zijn, dat de monteurs vragen of ze hun handen mogen wassen bij u.
* Wij kunnen momenteel geen leveringen doen bij klanten die verkouden of griepachtige klachten hebben, om het risico van verspreiding van het virus te voorkomen.

Mocht u zelf verkouden of griepachtige klachten hebben, willen wij u vragen om ons te bellen en de afspraak te verplaatsen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u direct telefonisch contact opnemen met de planning op telefoonnummer: 088-6668743 (of 088-MONTRIEURS) vanuit Belgiƫ 015-140779 of per email:planning@montrieurs.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.