Maatregelen m.b.t. het coronavirus

Beste heer, mevrouw,

We stellen alles in het werk een veilige werkomgeving te houden voor U en onze medewerkers. We  volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD.
* Was de handen regelmatig met zeep, minimaal 20 seconden
* Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
* Gebruik papieren zakdoekjes

Vindt u het fijn als onze monteurs een mondkapje dragen? U kunt dit aangeven als onze monteurs u bellen dat zij onderweg zijn naar U of bij hun aankomst. We zullen op uw verzoek een mondkapje dragen tijdens binnenkomst, overleg, betaling, uitleg en afscheid. Tijdens het sjouwen en monteren willen wij u vragen om elders te wachten. Zo kunnen wij tijdens het sjouwen en/of monteren het mondkapje eventueel af doen, als we de zuurstof hard nodig hebben. Het is dus momenteel NIET mogelijk om de montage bij te wonen. Het aantal contactmomenten dient zo beperkt als mogelijk te blijven.

De volgende maatregelen gelden specifiek tijdens de levering:
* We geven momenteel geen hand meer bij aankomst of vertrek. Een vriendelijke knik is ons beleefde alternatief. Kunt u voor ons de deur(en) openen, zodat onze monteurs minder deurklinken hoeven beet te pakken. En ventileren is belangrijk, dus voor de levering, een raam op de kiepstand, zorgt voor meer zuurstof.
* Wilt u een gepaste afstand bewaren tot onze monteurs, minimaal 1,5 meter. Als de monteurs in de (slaap)kamer aan het monteren zijn, wilt u dan in een andere ruimte wachten tot de installatie gereed is.
* Monteurs hebben anti bacteriële handgel in de auto. Het kan zijn, dat de monteurs vragen of ze hun handen mogen wassen bij u.
* Wij kunnen momenteel GEEN leveringen doen bij klanten die verkouden of griepachtige klachten hebben, om het risico van verspreiding van het virus te voorkomen. Mocht u zelf verkouden of griepachtige klachten hebben, willen wij u vragen om ons te bellen en de afspraak te verplaatsen.

Voor levering betalen per iDeal geniet de voorkeur, zodat we het contact tijdens afleveren hiermee minimaliseren. U vind de iDeal link in de afspraakbevestiging en de bevestiging van het bezorgmoment.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u direct telefonisch contact opnemen met de planning op telefoonnummer: 088-6668743 (of 088-MONTRIEURS) vanuit België 015-140779 of per email: planning@montrieurs.nl

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Montrieurs maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.