Welkom bij Montrieurs

Interieurmontage en logistieke dienstverlening vanuit drie locaties in Nederland en België

meer over ons Direct contact

Van aanlevering tot bezorging en montage, Montrieurs neemt u alle zorgen uit handen.

Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt voor een hoogstaande montage van meubelen, kast- en slaapsystemen. De installatie en levering zijn tot in de puntjes geregeld. De communicatie is klantgericht en altijd met een glimlach. Door een strakke en neutrale uitstraling met mooie transportmiddelen, universele bedrijfskleding, effectief gereedschap, medewerkers in top conditie en alle processen perfect op elkaar afgestemd, weten wij ons te onderscheiden. Het verschil tussen monteurs en monteurs van Montrieurs.

Altijd paraat.

Montrieurs is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor zowel opdrachtgevers als eindgebruiker. Voor ieder noodgeval hebben wij een passende oplossing. Indien de nood aan de man is staat onze ServiceCenter altijd paraat om de klant of opdrachtgever direct te bedienen.

Vakkundig personeel.

Onze monteurs krijgen diverse trainingen. Hierbij richten wij ons op drie categorieën van trainingen: technische trainingen, commerciële trainingen en bovenal communicatieve trainingen. Deze laatste achten wij ook van groot belang. Buiten het technische en commerciële aspect van een levering dient de communicatie tot in de puntjes goed te zijn.

Verschillende lokaties.

Door onze verschillende locaties in Rijswijk, Venlo en Sneek bestrijken we heel Nederland en een groot gedeelte van België. Meer informatie over onze lokaties vind u op onze contactpagina

De geschiedenis van Montrieurs

1998

Oprichting door grondlegger René van der Ree en Renate van der Ree.

2001

De tweede auto werd aangeschaft en de eerste medewerkers werden geworven.

2007

De dienstverlening werd uitgebreid door een eigen magazijn in Den Haag.

2011

Eind 2011 is de verhuizing van het hoofdkantoor en magazijn naar Rijswijk. Een logistiek centrum met loadingdocks, totaal ingericht voor de ontvangt, opslag en uitvoer van meubelen en slaapsystemen.

2012

Door een toenemende vraag vanuit het hoge noorden opent Montrieurs een hub in Sneek. Vanuit Sneek wordt de geheel provincie Friesland en Groningen bedient.

2014

Door het succes van de hub in Sneek en de groeiende aanvraag in Limburg en Brabant opent Montrieurs een tweede hub in Venlo.

2018

Door een groeiende vraag vanuit Belgische ondernemingen en webshops die ook in België groeien, is er besloten een vierde hub te openen in België.

2019

Een zwarte bladzijde in de tijdlijn van Montrieurs. Het jaar waarin grondlegger van Montrieurs, directeur, geliefde echtgenoot, geliefde (schoon)vader en opa René van der Ree ons plots is ontvallen.

6 logische redenen om te kiezen voor Montrieurs

1. Altijd stipt op tijd

Montrieurs spreekt samen met de eindgebruiker een duidelijk dagdeel af, zodat de eindgebruiker precies weet wanneer de monteurs komen. Tevens bellen de monteurs de eindgebruiker voor levering nog even op als geheugensteun.

2. Vakkundig personeel

Onze monteurs hebben kennis van alle merken en weten precies wat ze moeten doen in verschillende situaties.

3. Eigen lokaties door heel Nederland

Montrieurs verzorgt zijn diensten door geheel Nederland vanaf 3 lokaties. We staan letterlijk en figuurlijk dichtbij de eindgebruiker.

4. Zorg voor uw product en uw klant

Onze monteurs zijn zeer zorgvuldig bij het transporteren en installeren van de producten.

5. Communicatie

De monteurs zorgen voor een juiste en beleefde communicatie. De eindgebruiker wordt goed geïnformeerd over het gebruik van de geleverde producten.

6. Flexibel

Iedere situatie is uniek en daarom is flexibiliteit uiterst belangrijk om iedere eindgebruiker tevreden te krijgen.